ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανοικτό το ενδεχόμενο νέου lockdown – Τι δήλωσε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανοικτό το ενδεχόμενο νέου lockdown – Τι δήλωσε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για νέο lockdown άφησε o Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση την Τρίτη 15/09, για την Αττική, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι δεν αποκλείεται να παρθούν και νέα μέτρα αν κριθεί αναγκαίο, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο και για γενικευμένο lockdown.

«Δεν αποκλείουμε τίποτα όταν έχουμε πει ότι δεν μπαίνει σε καμιά ζυγαριά η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Αυτό είναι το βασικό μας μέλημα και στο αρχικό δίλημμα μεταξύ οικονομίας και δημόσιας υγείας δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα είναι ψευτοδίλημμα και όταν αντιμετωπίζεις της υγειονομική κρίση αντιμετωπίζεις και τις συνέπειες στην οικονομία».

Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι στόχος είναι η αποφυγή του lockdown. «Θέλουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και τα χειρότερα φυσικά είναι ένα lockdown. Θέλουμε όμως πάνω απ΄όλα να μην κινδυνεύουν οι συμπολίτες μας που αν έχει τέτοια πίεση το σύστημα της υγείας μπορεί να μην βρουν την φροντίδα που τους αξίζει», κατέληξε.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE