Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
.jpg)
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι υπάρχει ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής συνάντησης πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις 24-25 Σεπτεμβρίου ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους ηγέτες των δύο χωρών.
«Κανένα επίπεδο επαφής δεν αποκλείεται αρκεί να υπάρχουν προϋποθέσεις εμπιστοσύνης, συνέπειας και προετοιμασμένης επικοινωνίας. Ας ξεκινήσουμε με το πώς θα πάμε στις διερευνητικές. Ας πάμε στις διερευνητικές και βλέπουμε πώς θα συνεχίσουμε», τόνισε ο κ Πέτσας.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




