Σ. ΠΕΤΣΑΣ: 'Δεν αποκλείεται επικοινωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν'

Σ. ΠΕΤΣΑΣ: 'Δεν αποκλείεται επικοινωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν'

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνομιλήσουν τηλεφωνικά οι Μητσοτάκης και Ερντογάν, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι υπάρχει ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής συνάντησης πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις 24-25 Σεπτεμβρίου ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους ηγέτες των δύο χωρών.
 
«Κανένα επίπεδο επαφής δεν αποκλείεται αρκεί να υπάρχουν προϋποθέσεις εμπιστοσύνης, συνέπειας και προετοιμασμένης επικοινωνίας. Ας ξεκινήσουμε με το πώς θα πάμε στις διερευνητικές. Ας πάμε στις διερευνητικές και βλέπουμε πώς θα συνεχίσουμε», τόνισε ο κ Πέτσας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE