ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Άφαντος εδώ και δυο εβδομάδες 42χρονος – Βοηθήστε να εντοπιστεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Άφαντος εδώ και δυο εβδομάδες 42χρονος – Βοηθήστε να εντοπιστεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία του στα Λατσιά, Λευκωσία, από τις 4 Σεπτεμβρίου, 2020, ο Sebastian Pawel Kaledkiewicz, 42 χρονών, υπήκοος Πολωνίας.

Ο 42χρονος περιγράφεται, ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70μ. περίπου, φαλακρός με μεγάλη χαρακτηριστική ελιά στο δεξί μάγουλο, κοντά στο στόμα. Στο σώμα του φέρει τατουάζ. Κατά την αναχώρησή του φορούσε άσπρη φανέλα με σχέδια, κοντό, γκρίζο παντελονάκι και παντόφλες γκρίζες.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.