Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Ο 42χρονος περιγράφεται, ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70μ. περίπου, φαλακρός με μεγάλη χαρακτηριστική ελιά στο δεξί μάγουλο, κοντά στο στόμα. Στο σώμα του φέρει τατουάζ. Κατά την αναχώρησή του φορούσε άσπρη φανέλα με σχέδια, κοντό, γκρίζο παντελονάκι και παντόφλες γκρίζες.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




