Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη – Ερντογάν ο Σ. Πέτσας

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας Μητσοτάκη – Ερντογάν ο Σ. Πέτσας

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνομιλήσουν τηλεφωνικά οι Μητσοτάκης και Ερντογάν, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι υπάρχει ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής συνάντησης πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις 24-25 Σεπτεμβρίου ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους ηγέτες των δύο χωρών.
 
«Κανένα επίπεδο επαφής δεν αποκλείεται αρκεί να υπάρχουν προϋποθέσεις εμπιστοσύνης, συνέπειας και προετοιμασμένης επικοινωνίας. Ας ξεκινήσουμε με το πώς θα πάμε στις διερευνητικές. Ας πάμε στις διερευνητικές και βλέπουμε πώς θα συνεχίσουμε», τόνισε ο κ Πέτσας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.