Γεύμα Μητσοτάκη-Ζάεφ στην Αθήνα - Συζήτησαν γα διμερείς σχέσεις και ευρωπαϊκή προοπτική Σκοπίων

Γεύμα Μητσοτάκη-Ζάεφ στην Αθήνα - Συζήτησαν γα διμερείς σχέσεις και ευρωπαϊκή προοπτική Σκοπίων

Γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, παρέθεσε την Τετάρτη 16/09, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Ακρόπολη.

Σημειώνεται ότι κ. Ζάεφ πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, στο πλαίσιο της οποίας συμμετείχε στο συνέδριο του περιοδικού “Economist”.

Κατά τη διάρκεια του γεύματός του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, οι δύο ηγέτες συζήτησαν την πορεία των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, με έμφαση στην ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Ακόμα, συζητήθηκε η ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας, ενώ ο κ. Ζάεφ δεσμεύτηκε για την ανάγκη της καλής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE