ΠΑΦΟΣ: Στην εντατική άντρας που καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού

ΠΑΦΟΣ: Στην εντατική άντρας που καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού

Στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης νοσηλεύεται κάτοικος Πάφου όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού στην ταράτσα της κατοικίας του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο, κάτοικος Πάφου, τραυματίστηκε την Τετάρτη 16/9 από τον ντεπόζιτο νερού ενώ προσπαθούσε να  επιδιορθώσει ηλιακό θερμοσίφωνα στην ταράτσα της κατοικίας του. 

Στην περιοχή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που βοήθησε στον απεγκλωβισμό του.

Στην σκηνή κλήθηκε επίσης ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ακολούθησε αυτός εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται  από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE