ΠΑΦΟΣ: Στην εντατική άντρας που καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού

ΠΑΦΟΣ: Στην εντατική άντρας που καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού

Στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης νοσηλεύεται κάτοικος Πάφου όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού στην ταράτσα της κατοικίας του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο, κάτοικος Πάφου, τραυματίστηκε την Τετάρτη 16/9 από τον ντεπόζιτο νερού ενώ προσπαθούσε να  επιδιορθώσει ηλιακό θερμοσίφωνα στην ταράτσα της κατοικίας του. 

Στην περιοχή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που βοήθησε στον απεγκλωβισμό του.

Στην σκηνή κλήθηκε επίσης ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ακολούθησε αυτός εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται  από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE