ΠΑΦΟΣ: Στην εντατική άντρας που καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού

ΠΑΦΟΣ: Στην εντατική άντρας που καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού

Στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης νοσηλεύεται κάτοικος Πάφου όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού στην ταράτσα της κατοικίας του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο, κάτοικος Πάφου, τραυματίστηκε την Τετάρτη 16/9 από τον ντεπόζιτο νερού ενώ προσπαθούσε να  επιδιορθώσει ηλιακό θερμοσίφωνα στην ταράτσα της κατοικίας του. 

Στην περιοχή κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που βοήθησε στον απεγκλωβισμό του.

Στην σκηνή κλήθηκε επίσης ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ακολούθησε αυτός εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται  από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE