ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μοτοσικλετιστή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μοτοσικλετιστή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16/9 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ στην περιοχή βρίσκεται η τροχαία για να διερευνηθούν τα αίτια.

Όπως πληροφορούμαστε ο μοτοσικλετιστής αν και τραυματίας είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE