ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μοτοσικλετιστή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό μοτοσικλετιστή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16/9 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ στην περιοχή βρίσκεται η τροχαία για να διερευνηθούν τα αίτια.

Όπως πληροφορούμαστε ο μοτοσικλετιστής αν και τραυματίας είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE