Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γιαννιά: 'Θα μου λείψεις πολύ, καλό ταξίδι'

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γιαννιά: 'Θα μου λείψεις πολύ, καλό ταξίδι'

O Γιώργος Γιαννιάς περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο γνωστός τραγουδιστής πόσταρε φωτογραφία στα social media φωτογραφία με τον φίλο του και γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και έγραψε:

«Βαθιά θλίψη σήμερα κι από εδώ και πέρα, φίλε μου καλέ σ’ αγαπούσα πολύ και θα σ’ αγαπώ για πάντα, δε το χωράει ο νους μου. Θα μου λείψεις πολύ. Καλό ταξίδι».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE