ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Πειραιώς – Ομόνοια: Οι ημερομηνίες και ώρες των δύο αγώνων για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Ολυμπιακός Πειραιώς – Ομόνοια: Οι ημερομηνίες και ώρες των δύο αγώνων για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ομόνοια θα είναι το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού πριν τους ομίλους του Champions League, με την πρόκριση να κρίνεται σε διπλά ματς στις 23 και 29 Σεπτέμβρη.

Η Ομόνοια Λευκωσίας πέταξε έξω τα… ερυθρόλευκα «αδέρφια» του Ολυμπιακού στα πέναλτι κι έτσι οι Πειραιώτες δεν θα αντιμετωπίσουν για δεύτερη σερί χρονιά τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Κυπριακός σύλλογος είναι αυτός που θα αποτελέσει το τελευταίο τους εμπόδιο πριν τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα πλέι-οφ, σε αντίθεση με τους έως τώρα γύρους να είναι φυσικά διπλά ματς.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο επαναληπτικός την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ.

Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 22:00.

Σημειώνεται πως όποια ομάδα αποκλειστεί θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.

Πηγή: sdna.gr

The post Ολυμπιακός Πειραιώς – Ομόνοια: Οι ημερομηνίες και ώρες των δύο αγώνων για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top