ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομόνοια: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ιστορικής πρόκρισης

Ομόνοια: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ιστορικής πρόκρισης

Η Ομόνοια επιβλήθηκε με 4-2 στα πέναλτι του Ερυθρού Αστέρα (1-1 κανονική διάρκεια) και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Παρόλα αυτά, το τριφύλλι, πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών: 

Κούσουλος: «Κάναμε εξαιρετική δουλειά και τρία πολύ καλά παιχνίδια. Το μόνο που μας λυπεί είναι ότι δεν είναι εδώ ο κόσμος μας. Γράψαμε ιστορία και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα πανηγυρίσουμε μέχρι το πρωί. Συγχαρητήρια σε όλους. Θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προκριθούμε».

Παπουλής: «Δεν ξέρω αν έφερα γούρι. Όταν μίλησα για πρώτη φορά με αυτούς τους ανθρώπους, πρώτο μας μέλημα ήταν να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ήξερα που ήρθα και ότι έπρεπε να παλέψουμε όλοι μαζί. Δουλεύουμε για αυτά τα παιχνίδια και ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε. Θα ξεκουραστούμε και θα επιδιώξουμε να κάνουμε ακόμη ένα θαύμα και γιατί όχι να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κυνηγήσουμε το όνειρο και ποτέ δεν ξέρεις, ποδόσφαιρο είναι».

Μποτεάκ: «Ήταν ώρα να γράψουμε ιστορία. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και όλη την ομάδα. Παίξαμε όλοι θαυμάσια και είμαστε πανευτυχείς που τα καταφέραμε.
Έχουμε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και θα τα απολαύσουμε. Θα παλέψουμε όλοι μαζί όπως κάνουμε κάθε φορά».

Λάρκου:

Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι μια βραδιά καταξίωσης για τους παίκτες, δικαίωσης για τη διοίκηση και περηφάνιας για τον κόσμο. Όταν είσαι μέρος της ιστορίας που γράφεται, δεν έχεις παρά να νιώσεις ικανοποίηση και να προσπαθήσεις για το καλύτερο στη συνέχεια.
Αυτή τη βραδιά μπορείς να νιώσεις ικανοποίηση γιατί δουλεύεις ασταμάτητα χωρίς να υπολογίζεις χρόνο και δυσκολίες. Όσο λιγότερο μιλάς τόσο το καλύτερο. Το μυστικό είναι ότι κρατήσαμε σχεδόν την ίδια ομάδα με την περσινή. Χαίρομαι πολύ που αυτό δικαιώθηκε.
Για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν σταματάς. Πρέπει να γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αντιπάλου. Θα είναι διπλοί αγώνες, ενώ θα πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα σε πρωταγωνιστική τροχιά. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρώτη φορά που μπαίνεις στους ομίλους γιατί θα έχεις την ευκαιρία να χτίσεις πάνω στη βαθμολογία στην Ευρώπη. Η Ομόνοια είναι ένας νέος οργανισμός. Έχει πολλή δρόμο για να γίνει μια ομάδα στην ολότητα της που θα καταξιωθεί στην Ευρώπη».
Για την ενίσχυση: «Ο κόσμος να κρατά μικρό καλάθι. Να δει ότι χρησιμοποιήσαμε δύο 19χρονους και ένα 17χρονο. Αν βρούμε κάτι που είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί. Αν δεν αποκτηθεί, ας απολαύσουμε τους παίκτες που μας έφεραν σε αυτή τη θέση».

 

The post Ομόνοια: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ιστορικής πρόκρισης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top