«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Σέλτικ

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Σέλτικ

Με τον Βασίλη Μπάρκα στην αρχική ενδεκάδα, η Σέλτικ νίκησε 2-1 στην έδρα της Σεν Μίρεν σε εξ αναβολής ματς της τρίτης αγωνιστικής της Scottish Premier και πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σέλτικ νίκησε 2-1 στην έδρα της Σεν Μίρεν σε εξ αναβολής ματς της τρίτης αγωνιστικής της Scottish Premier, έχοντας ως βασικό τον Βασίλη Μπάρκα, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και μειώνοντας προσωρινά στο -6 από την κορυφή και τη Ρέιντζερς, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τους «διαμαρτυρόμενους».

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έμειναν στις μεσαίες θέσεις.

Οι «καθολικοί» αιφνιδιάστηκαν και δέχτηκαν γκολ στο 3’ από τον Εργουιν, όμως αντεπιτέθηκαν και «γύρισαν» την κατάσταση με τον Ντάφι στο 21’ και τον Φόρεστ στο 36’, διατηρώντας τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο.

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Σέλτικ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE