«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Σέλτικ

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Σέλτικ

Με τον Βασίλη Μπάρκα στην αρχική ενδεκάδα, η Σέλτικ νίκησε 2-1 στην έδρα της Σεν Μίρεν σε εξ αναβολής ματς της τρίτης αγωνιστικής της Scottish Premier και πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σέλτικ νίκησε 2-1 στην έδρα της Σεν Μίρεν σε εξ αναβολής ματς της τρίτης αγωνιστικής της Scottish Premier, έχοντας ως βασικό τον Βασίλη Μπάρκα, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και μειώνοντας προσωρινά στο -6 από την κορυφή και τη Ρέιντζερς, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τους «διαμαρτυρόμενους».

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έμειναν στις μεσαίες θέσεις.

Οι «καθολικοί» αιφνιδιάστηκαν και δέχτηκαν γκολ στο 3’ από τον Εργουιν, όμως αντεπιτέθηκαν και «γύρισαν» την κατάσταση με τον Ντάφι στο 21’ και τον Φόρεστ στο 36’, διατηρώντας τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο.

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Σέλτικ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE