«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Σέλτικ

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Σέλτικ

Με τον Βασίλη Μπάρκα στην αρχική ενδεκάδα, η Σέλτικ νίκησε 2-1 στην έδρα της Σεν Μίρεν σε εξ αναβολής ματς της τρίτης αγωνιστικής της Scottish Premier και πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σέλτικ νίκησε 2-1 στην έδρα της Σεν Μίρεν σε εξ αναβολής ματς της τρίτης αγωνιστικής της Scottish Premier, έχοντας ως βασικό τον Βασίλη Μπάρκα, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και μειώνοντας προσωρινά στο -6 από την κορυφή και τη Ρέιντζερς, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τους «διαμαρτυρόμενους».

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έμειναν στις μεσαίες θέσεις.

Οι «καθολικοί» αιφνιδιάστηκαν και δέχτηκαν γκολ στο 3’ από τον Εργουιν, όμως αντεπιτέθηκαν και «γύρισαν» την κατάσταση με τον Ντάφι στο 21’ και τον Φόρεστ στο 36’, διατηρώντας τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο.

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Σέλτικ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE