Αυτά είναι τα ζευγάρια των play-offs του Champions League

Αυτά είναι τα ζευγάρια των play-offs του Champions League

Έξι ζευγάρια, μεταξύ των οποίων Ολυμπιακός-Ομόνοια και Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ, προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Δώδεκα ομάδες απέμειναν πλέον για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους χρυσοφόρους ομίλους του UEFA Champions League.

Ανάμεσα σε αυτές είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ελληνικές ματιές θα υπάρχουν και… κατά Ισραήλ μεριά για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν στον δρόμο τους την κυπριακή Ομόνοια, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα και ο «δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος «πέταξε» έξω τη Μπενφίκα, θα αντιμετωπίσει τη ρωσική Κράσνονταρ. Όσο για τη Μακάμπι, αυτή θα τεθεί αντιμέτωπη με την αυστριακή Σάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μονοπάτι πρωταθλητών

Σλάβια Πράγας-Μίντιλαντ
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σάλτσμπουργκ
Ολυμπιακός-Ομόνοια
Μόλντε-Φερεντσβάρος

Μονοπάτι μη πρωταθλητών

Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ
Γάνδη-Ντινάμο Κιέβου

** Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 22-23 και οι ρεβάνς στις 29-30 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα γίνει 1 Οκτωβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Αυτά είναι τα ζευγάρια των play-offs του Champions League appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE