The Bachelor: Δεν φαντάζεστε που έχουμε ξαναδεί την Αντζελίνα

The Bachelor: Δεν φαντάζεστε που έχουμε ξαναδεί την Αντζελίνα

Πρεμιέρα έκανε την προηγούμενη εβδομάδα το «The Bachelor», το οποίο έκανε το Twitter να πάρει «φωτιά».

Ανάμεσα στις 20 διαγωνιζόμενες ήταν και η 20χρονη Αντζελίνα.

Η μελαχρινή κοπέλα ήταν μάλιστα αυτή που πήρε και το τελευταίο τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και έμεινε στη βίλα.

Την Αντζελίνα ωστόσο δε την είδαμε πρώτη φορά στην τηλεόραση. Η μελαχρινή παίκτρια του «Bachelor» είχε συμμετάσχει παλιότερα στο τηλεπαιχνίδι, «My Man Can», ενώ την είχαμε δει και στις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το γνωστό account του Instagram, Soula Glamorous.

Ποια είναι η Αντζελινα του «The Bachelor»;

Η Αντζελίνα θέλει ο άνδρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες. Δηλώνει ανταγωνιστική και ετοιμοπόλεμη. Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE