The Bachelor: Δεν φαντάζεστε που έχουμε ξαναδεί την Αντζελίνα

The Bachelor: Δεν φαντάζεστε που έχουμε ξαναδεί την Αντζελίνα

Πρεμιέρα έκανε την προηγούμενη εβδομάδα το «The Bachelor», το οποίο έκανε το Twitter να πάρει «φωτιά».

Ανάμεσα στις 20 διαγωνιζόμενες ήταν και η 20χρονη Αντζελίνα.

Η μελαχρινή κοπέλα ήταν μάλιστα αυτή που πήρε και το τελευταίο τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και έμεινε στη βίλα.

Την Αντζελίνα ωστόσο δε την είδαμε πρώτη φορά στην τηλεόραση. Η μελαχρινή παίκτρια του «Bachelor» είχε συμμετάσχει παλιότερα στο τηλεπαιχνίδι, «My Man Can», ενώ την είχαμε δει και στις «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το γνωστό account του Instagram, Soula Glamorous.

Ποια είναι η Αντζελινα του «The Bachelor»;

Η Αντζελίνα θέλει ο άνδρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες. Δηλώνει ανταγωνιστική και ετοιμοπόλεμη. Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE