ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε στην οικία της πρώην του και κλειδώθηκε με τα δυο ανήλικα παιδιά του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε στην οικία της πρώην του και κλειδώθηκε με τα δυο ανήλικα παιδιά του

Επεισόδιο με 44χρονο ο οποίος μπήκε στην οικία της πρώην συζύγου του και κλειδώθηκε στο δωμάτιο με τα δυο ανήλικα παιδιά του, σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 17/09, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14:00 (17/09), λήφθηκε πληροφορία ότι 44χρονος άνδρας μπήκε παράνομα στο σπίτι της πρώην συζύγου του και κλειδώθηκε στο δωμάτια μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 8 και 4 ετών και αρνείτο να ανοίξει την πόρτα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές όπου έσπευσαν στο σημείο και με διαπραγματεύσεις ο 44χρονος άνοιξε την πόρτα και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για κατάθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 44χρονος δήλωσε στους ανακριτές πως ήθελε να δει τα παιδιά του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η

Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE