ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε στην οικία της πρώην του και κλειδώθηκε με τα δυο ανήλικα παιδιά του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαρε στην οικία της πρώην του και κλειδώθηκε με τα δυο ανήλικα παιδιά του

Επεισόδιο με 44χρονο ο οποίος μπήκε στην οικία της πρώην συζύγου του και κλειδώθηκε στο δωμάτιο με τα δυο ανήλικα παιδιά του, σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 17/09, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14:00 (17/09), λήφθηκε πληροφορία ότι 44χρονος άνδρας μπήκε παράνομα στο σπίτι της πρώην συζύγου του και κλειδώθηκε στο δωμάτια μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 8 και 4 ετών και αρνείτο να ανοίξει την πόρτα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές όπου έσπευσαν στο σημείο και με διαπραγματεύσεις ο 44χρονος άνοιξε την πόρτα και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για κατάθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 44χρονος δήλωσε στους ανακριτές πως ήθελε να δει τα παιδιά του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE