ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 359 νέα κρούσματα και εννέα θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 359 νέα κρούσματα και εννέα θάνατοι

Την ταυτοποίηση 359 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 21 συνδέονται με γνωστές συρροές και τα 36 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά την ενημέρωση της Πέμπτης 17/09. 

Κατά το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν εννέα νέοι θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 325.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.400, εκ των οποίων το 55.6% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων τα 2.500 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 6.070 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 69 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 70 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 178 ασθενείς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE