ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση παιδικού παράνομου υλικού - Χειροπέδες σε 62χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση παιδικού παράνομου υλικού - Χειροπέδες σε 62χρονο

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε την Πέμπτη 17/09, στη σύλληψη 62χρονου κατοίκου Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορίες που δόθηκαν στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από τη Europol, σύμφωνα με τις οποίες χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε μέσω του λογαριασμού του, σε άλλο λογαριασμό, ένα αρχείο βίντεο, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Από τις εξετάσεις του ΓΚΗΕ, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 62χρονου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε για να τύχει δικανικών εξετάσεων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 62χρονου, στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ