ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση παιδικού παράνομου υλικού - Χειροπέδες σε 62χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση παιδικού παράνομου υλικού - Χειροπέδες σε 62χρονο

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε την Πέμπτη 17/09, στη σύλληψη 62χρονου κατοίκου Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορίες που δόθηκαν στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από τη Europol, σύμφωνα με τις οποίες χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε μέσω του λογαριασμού του, σε άλλο λογαριασμό, ένα αρχείο βίντεο, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Από τις εξετάσεις του ΓΚΗΕ, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 62χρονου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε για να τύχει δικανικών εξετάσεων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 62χρονου, στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE