ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για τους οικείους 62χρονου- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για τους οικείους 62χρονου- Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από την οικία του στην Πάφο, από την Τρίτη 15/09/2020, το απόγευμα, ο Glyn Christopher Oliver, 62 ετών.

Ο 62χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μπλε μάτια, κοντά γκρίζα μαλλιά και γκρίζα γένια. Φέρει γυαλιά μυωπίας και τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε  κόκκινο γιλέκο, κοντό παντελόνι και σανδάλια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE