Επαναρχίζουν οι πτήσεις Wizz Air μεταξύ Λάρνακας και Τούρκου

Επαναρχίζουν οι πτήσεις Wizz Air μεταξύ Λάρνακας και Τούρκου

Τον επαναπρογραμματισμό των πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Τούρκου μετά τη χαλάρωση των περιορισμών μεταξύ Κύπρου και Φινλανδίας από τις 11 Οκτωβρίου, ανακοινώνει η Wizz Air.

Σε ανακοίνωση , η Wizz  ελπίζει ότι η επανένταξη του δρομολογίου θα βοηθήσει τους τουρίστες να πάρουν ακόμη μια γεύση από το καλοκαίρι της Κύπρου και θα βοηθήσει στην προώθηση του τοπικού τουρισμού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο www.wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με τα ναύλα να ξεκινάνε από €19.99.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE