Επαναρχίζουν οι πτήσεις Wizz Air μεταξύ Λάρνακας και Τούρκου

Επαναρχίζουν οι πτήσεις Wizz Air μεταξύ Λάρνακας και Τούρκου

Τον επαναπρογραμματισμό των πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Τούρκου μετά τη χαλάρωση των περιορισμών μεταξύ Κύπρου και Φινλανδίας από τις 11 Οκτωβρίου, ανακοινώνει η Wizz Air.

Σε ανακοίνωση , η Wizz  ελπίζει ότι η επανένταξη του δρομολογίου θα βοηθήσει τους τουρίστες να πάρουν ακόμη μια γεύση από το καλοκαίρι της Κύπρου και θα βοηθήσει στην προώθηση του τοπικού τουρισμού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο www.wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με τα ναύλα να ξεκινάνε από €19.99.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE