Επαναρχίζουν οι πτήσεις Wizz Air μεταξύ Λάρνακας και Τούρκου

Επαναρχίζουν οι πτήσεις Wizz Air μεταξύ Λάρνακας και Τούρκου

Τον επαναπρογραμματισμό των πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Τούρκου μετά τη χαλάρωση των περιορισμών μεταξύ Κύπρου και Φινλανδίας από τις 11 Οκτωβρίου, ανακοινώνει η Wizz Air.

Σε ανακοίνωση , η Wizz  ελπίζει ότι η επανένταξη του δρομολογίου θα βοηθήσει τους τουρίστες να πάρουν ακόμη μια γεύση από το καλοκαίρι της Κύπρου και θα βοηθήσει στην προώθηση του τοπικού τουρισμού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο www.wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με τα ναύλα να ξεκινάνε από €19.99.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE