Επαναρχίζουν οι πτήσεις Wizz Air μεταξύ Λάρνακας και Τούρκου

Επαναρχίζουν οι πτήσεις Wizz Air μεταξύ Λάρνακας και Τούρκου

Τον επαναπρογραμματισμό των πτήσεων από τη Λάρνακα προς το Τούρκου μετά τη χαλάρωση των περιορισμών μεταξύ Κύπρου και Φινλανδίας από τις 11 Οκτωβρίου, ανακοινώνει η Wizz Air.

Σε ανακοίνωση , η Wizz  ελπίζει ότι η επανένταξη του δρομολογίου θα βοηθήσει τους τουρίστες να πάρουν ακόμη μια γεύση από το καλοκαίρι της Κύπρου και θα βοηθήσει στην προώθηση του τοπικού τουρισμού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στο www.wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με τα ναύλα να ξεκινάνε από €19.99.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE