ΘΛΙΨΗ: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός

ΘΛΙΨΗ: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Σαν «βόμβα έσκασε» η είδηση του χαμού του Πάνου Ρεντούμη.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

«O πόνος φέτος δεν έχει τέλος.. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλειά που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά… Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε.. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί», έγραψε.

Είχε γίνει γνωστός μέσα από τη σειρά «Το ρετιρέ» και μεγάλη επιτυχία γνώρισε και μέσα από τη σειρά «Μια στιγμή δυο ζωές» όταν υποδύθηκε τον πατέρα του Ιωάννη Παπαζήση.

Εκτός από τις σειρές "Μια στιγμή δυο ζωές" αλλά και το "Ρετιρέ" τον είδαμε και στο, "Έγκλημα και Πάθος" ενώ είχε ρόλους στο "Τρίτο Στεφάνι" και στο "Η ανατομία ενός εγκλήματος: Διπλή ταυτότητα" του ΑΝΤ1, στη σειρά του Alpha "Αν μ' αγαπάς" και στους "Αληθινούς Έρωτες" στο επεισόδιο με τον τίτλο "Το θηρίο στο κλουβί". Επίσης, είχε συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση "Χαρτοπαίχτρα" με τον Τάκη Ζαχαράτο το 2010.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE