Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη

Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη

Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε το Ηράκλειο της Κρήτης το απόγευμα της Παρασκευής (18/09).

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 5,3 Ρίχτερ και το επίκεντρό του βρίσκεται σε θαλάσσια περιοχή 19 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Άρβης.

Το εστιακό του βάθος είναι 25,8 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Κρήτης, ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός στην πόλη του Ηρακλείου.

To Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο αναφέρει ότι ο σεισμός είχε μέγεθος 5,7 Ρίχτερ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν την τριμερή: Καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση - «Επιζητούμε την επανέναρξη συνομιλιών από το σημείο, όπου διακόπηκαν»

ΠτΔ πριν την τριμερή: Καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση - «Επιζητούμε την επανέναρξη συνομιλιών από το σημείο, όπου διακόπηκαν»

Με μια πολύ συγκεκριμένη πρόταση που περιλαμβάνει πέντε πτυχές προσέρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE