ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: Στο τουρκικό υπ. Εξωτερικών ο Έλληνας Πρέσβης - Κλήθηκε για εξηγήσεις

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: Στο τουρκικό υπ. Εξωτερικών ο Έλληνας Πρέσβης - Κλήθηκε για εξηγήσεις

Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε για εξηγήσεις ο Έλληνας πρέσβης, για πρωτοσέλιδο τίτλο ελληνικής εφημερίδας σχετικά με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» -χωρίς να την κατονομάζει- πως «η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται».

Aπό in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE