ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: Στο τουρκικό υπ. Εξωτερικών ο Έλληνας Πρέσβης - Κλήθηκε για εξηγήσεις

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ: Στο τουρκικό υπ. Εξωτερικών ο Έλληνας Πρέσβης - Κλήθηκε για εξηγήσεις

Στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε για εξηγήσεις ο Έλληνας πρέσβης, για πρωτοσέλιδο τίτλο ελληνικής εφημερίδας σχετικά με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» -χωρίς να την κατονομάζει- πως «η χρήση υβριστικών εκφράσεων απάδει προς τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας και δεν μπορεί παρά να καταδικάζεται».

Aπό in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE