'Τιτίβισμα' Περδίκη για διαβατήρια: 'Αυτοί που έκαναν την πάπια... - Ακόρεστη δίψα για κέρδος και εξουσία' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

'Τιτίβισμα' Περδίκη για διαβατήρια: 'Αυτοί που έκαναν την πάπια... - Ακόρεστη δίψα για κέρδος και εξουσία' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε 'τιτίβισμα' στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε το Σάββατο (19/09) ο Γιώργος Περδίκης , σχετικά με τα διαβατήρια και τις πολιτογραφήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε στο Twitter, κάποιοι ΄έκαναν την πάπια ή έβγαζαν κέρδος από το σκάνδαλο των διαβατηρίων'.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

'Αυτοί που έκαναν την πάπια ή έβγαζαν προσωπικό κέρδος από το σκάνδαλο των διαβατηρίων μας κατηγορούν γιατί προειδοποιησαμε για την καταστροφή που θα έφερνε η ακόρεστη δίψα τους για κέρδος και εξουσία.Κι αφού δεν έχουν κάτι άλλο κατασκευάζουν ειδήσεις για διαρροή εγγράφων'.'

Θυμίζουμε, ότι μετά την συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε για το θέμα των διαβατηρίων ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, πολλοί θεώρησαν ότι ‘φωτογράφισε’ τον κ. Περδίκη για τις διαρροές εγγράφων στον Al Jazeera.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE