Συνελήφθη 26χρονος που φέρεται να έκαψε κεραίες τηλεπικοινωνιών - Βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτη ύλη και γκαζάκια υγραερίου

Συνελήφθη 26χρονος που φέρεται να έκαψε κεραίες τηλεπικοινωνιών - Βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτη ύλη και γκαζάκια υγραερίου

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων που αφορούσαν απόπειρες εμπρησμών και πρόκληση κακόβουλων ζημιών σε κεραίες εταιριών τηλεπικοινωνιών [28/4/2020], στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου. 

Πρόκειται για 26χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε έρευνα που διεξήχθη βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μπουκάλια με εύφλεκτη ύλη, γκαζάκια υγραερίου, αριθμός σπρέι μπογιατίσματος, καθώς επίσης και διάφορα άλλα αντικείμενα και σημειώσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Αβέβαιες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν εν μέσω πολέμου και εύθραυστης εκεχειρίας

Η πιθανότητα να ξαναρχίσουν σήμερα συνομιλίες ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος έμοιαζε να παίρνει μορφή χθες Παρασκευή, καθώς αντιπρόσωποι των δυο χωρών, ορκισμένων εχθρών, στάλθηκαν στην πακιστανική πρωτεύουσα, το Ισλαμαμπάντ, αλλά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα διεξαχθούν απευθείας διαπραγματεύσεις, δυο εβδομάδες μετά την αποτυχία του πρώτου εγχειρήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE