Συνελήφθη 26χρονος που φέρεται να έκαψε κεραίες τηλεπικοινωνιών - Βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτη ύλη και γκαζάκια υγραερίου

Συνελήφθη 26χρονος που φέρεται να έκαψε κεραίες τηλεπικοινωνιών - Βρέθηκαν μπουκάλια με εύφλεκτη ύλη και γκαζάκια υγραερίου

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων που αφορούσαν απόπειρες εμπρησμών και πρόκληση κακόβουλων ζημιών σε κεραίες εταιριών τηλεπικοινωνιών [28/4/2020], στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου. 

Πρόκειται για 26χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε έρευνα που διεξήχθη βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μπουκάλια με εύφλεκτη ύλη, γκαζάκια υγραερίου, αριθμός σπρέι μπογιατίσματος, καθώς επίσης και διάφορα άλλα αντικείμενα και σημειώσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE