Σε ρυθμούς 'ρίχτερ' η Κρήτη - Δύο νέοι μετασεισμοί με διαφορά μισής ώρας

Σε ρυθμούς 'ρίχτερ' η Κρήτη - Δύο νέοι μετασεισμοί με διαφορά μισής ώρας

Δύο σεισμοί καταγράφηκαν στην Κρήτη σήμερα το πρωί με διαφορά μόλις μισής ώρας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο πρώτος σεισμός σημειώθηκε στις 9.01 το πρωί και είχε ένταση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
 
Το επίκεντρό του ήταν 51 χιλιόμετρα δυτικά της Παλαιόχωρας Χανίων και είχε εστιακό βάθος 25 χιλιομέτρων. Μισή ώρα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 9.31 το πρωί, νέος σεισμός καταγράφηκε αυτή τη φορά ανατολικά.
 
Όπως αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση είχε ένταση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό της ήταν 15 χιλιόμετρα ανατολικά – νοτιοανατολικά της Ζάκρου Λασιθίου, με εστιακό βάθος 15 χιλιομέτρων.
 
ΠΗΓΗ Cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 19χρονου που τραυματίστηκε κρίσιμα στον χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πτώση από όχημα που οδηγούσε συνομήλικός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE