Ο υπουργός του Αναστασιάδη αμετανόητος ροκάς - Πήρε ηλεκτρική κιθάρα on camera και μας τρέλανε -VIDEO

Ο υπουργός του Αναστασιάδη αμετανόητος ροκάς - Πήρε ηλεκτρική κιθάρα on camera και μας τρέλανε -VIDEO

Ο υπουργός Μεταφορών Συγκοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος βρέθηκε καλεσμένος του αγαπημένου Μιχάλη Σοφοκλέους στη βραδινή σατιρική εκπομπή ‘Casa de Mikel’.

Η απλότητα, η ευθύτητα και ο αυθορμητισμός του υπουργού είναι μάλλον γνωστά, αυτό που δεν ήταν -μέχρι ψες τουλάχιστον- στο ευρύ κοινό αφορούσε τις μουσικές προτιμήσεις αλλά και δεξιότητες του κυρίου Καρούσου.
 
Μετά από ‘κατευθυνόμενη’ ερώτηση του γνωστού παρουσιαστή ο Καρούσος παραδέχτηκε πως αγαπά την ροκ και μέταλ -ξένη- μουσική ενώ ακούει ακόμη κσι στο Υπουργείο αυτά τα τραγούδια. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σοφοκλέους έφερε στο στούντιο μια ηλεκτρική κιθάρα ‘προκαλώντας‘ τον υπουργό σε επίδειξη με τον Καρούσο να χαρίζει ένα σόλο μέσα σε αποθέωση.
 
Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE