Ο υπουργός του Αναστασιάδη αμετανόητος ροκάς - Πήρε ηλεκτρική κιθάρα on camera και μας τρέλανε -VIDEO

Ο υπουργός του Αναστασιάδη αμετανόητος ροκάς - Πήρε ηλεκτρική κιθάρα on camera και μας τρέλανε -VIDEO

Ο υπουργός Μεταφορών Συγκοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος βρέθηκε καλεσμένος του αγαπημένου Μιχάλη Σοφοκλέους στη βραδινή σατιρική εκπομπή ‘Casa de Mikel’.

Η απλότητα, η ευθύτητα και ο αυθορμητισμός του υπουργού είναι μάλλον γνωστά, αυτό που δεν ήταν -μέχρι ψες τουλάχιστον- στο ευρύ κοινό αφορούσε τις μουσικές προτιμήσεις αλλά και δεξιότητες του κυρίου Καρούσου.
 
Μετά από ‘κατευθυνόμενη’ ερώτηση του γνωστού παρουσιαστή ο Καρούσος παραδέχτηκε πως αγαπά την ροκ και μέταλ -ξένη- μουσική ενώ ακούει ακόμη κσι στο Υπουργείο αυτά τα τραγούδια. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σοφοκλέους έφερε στο στούντιο μια ηλεκτρική κιθάρα ‘προκαλώντας‘ τον υπουργό σε επίδειξη με τον Καρούσο να χαρίζει ένα σόλο μέσα σε αποθέωση.
 
Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE