ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σκόνταψε» από την πρεμιέρα η Ρεάλ Μαδρίτης – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Σκόνταψε» από την πρεμιέρα η Ρεάλ Μαδρίτης – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ακίνδυνη, χωρίς φρεσκάδα, η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε από τα… χαμηλά την πορεία υπεράσπισης του τίτλου, μένοντας στο μηδέν απέναντι στη Σοσιεδάδ (0-0). Επιστροφή Σίλβα στη La Liga, 10 χρόνια μετά.

Στην επανεκκίνηση της περασμένης σεζόν το καλοκαίρι, χρειάστηκε να φτάσει στην τελευταία αγωνιστική με 10Χ10 και να έχει ήδη εξασφαλισμένο το 34ο πρωτάθλημα για να της «κλέψει» κάποιος βαθμό (Λεγανές, 2-2).

Τώρα, όμως, το «start» πατήθηκε από την κανονική αρχή της χρονιάς και η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να γράψει από την αρχή τις σελίδες της για να υπερασπιστεί τον τίτλο.

Η εισαγωγή, ήταν μάλλον αρνητική. Απέναντι στη Σοσιεδάδ, συνήθως «έβρεχε» γκολ με 4 ανά παιχνίδι στα τελευταία 30 επίσημα μεταξύ τους ματς.

Ωστόσο, αυτή τη φορά αμφότερες έμειναν στο μηδέν, με το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν να μοιάζει «κολλημένο» στην περσινή συνταγή, χωρίς φρεσκάδα και να «στραβοπατά» με το… καλημέρα στη φετινή σεζόν.

Με τον Μάρτιν Όντεγκααρντ να ξεκινά βασικός κόντρα στην ομάδα που έκανε το «μπαμ» την περασμένη σεζόν ως δανεικός, η Βασίλισσα δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει παιχνίδι, απέναντι στην καλοστημένη και εξαιρετική στις αντιδράσεις της άμυνα του coach Ιμανόλ Αλγουαθίλ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε «στεγνά», με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα τετ-α-τετ που μπορεί να θεωρηθεί κλασική ευκαιρία: οι Μαδριλένοι με τον Μπενζεμά στο 37′, όταν πέρασε τον Ρεμίρο, αλλά πλάσαρε άστοχα χωρίς ισορροπία και οι δε με τον Ισάκ, που υποχρέωσε τον Κουρτουά σε σωτήρια επέμβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε, η μοναδική άξια απειλή ήταν ένα επικίνδυνο σουτ του Γάλλου φορ που εξουδετέρωσε ο Ρεμίρο, ενώ για τους γηπεδούχους θα μπορούσε να έχει κάνει την ολική «ζημιά» ο Μπαρενετσέα.

Αυτό δεν έγινε και το μεγαλύτερο ενθύμιο από αυτό το ματς θα είναι ότι σηματοδότησε την επιστροφή του Νταβίδ Σίλβα μετά από μια δεκαετία στα… ξένα του Μάντσεστερ και συγκεκριμένα από τον Μάιο του 2010.

Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρεμίρο, Γκοροσάμπελ, Ελουστόνδο, Λε Νορμάν, Μουνιόθ, Γκεβάρα (89′ Γκονθάλεθ), Μερίνο, Πόρτου, Ογιαρθάμπαλ (74′ Γιανουζάι), Μπαρενετσέα (74′ Μπαουτίστα), Ισάκ (63′ Σίλβα).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς (70′ Βαλβέρδε), Όντεγκααρντ (70′ Κασεμίρο), Βινίσιους, Ροντρίγκο (70′ Μάρβιν), Μπενζεμά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Βιγιαρεάλ – Έιμπαρ 2-1 (63′ Μορένο, 71′ Αλκάθερ / 50′ Κίκε)

Χετάφε – Οσασούνα 1-0 (54′ Μάτα)

Θέλτα – Βαλένθια 2-1 (12, 57′ Ιάγκο Άσπας / 46′ Γκόμες)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ουέσκα – Καντίθ 0-2 (11′ Νεγρέδο, 83′ Πόμπο)

Γρανάδα – Αλαβές 2-1 (7′ Σολδάδο, 79′ Ματσίς / 22′ Χοσέλου)

Μπέτις – Βαγιαδολίδ 2-0 (10′ πεν. Φεκίρ, 18′ Καρβάλιο)

Σοθιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0

Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης (Αναβλήθηκε)

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (Αναβλήθηκε)

Σεβίλλη – Έλτσε (Αναβλήθηκε)

Πηγή: gazzetta.gr

The post «Σκόνταψε» από την πρεμιέρα η Ρεάλ Μαδρίτης – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top