Στην Κύπρο η Πρόεδρος της Ελλάδας - Η ατζέντα και τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο

Στην Κύπρο η Πρόεδρος της Ελλάδας - Η ατζέντα και τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο

Τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από την Δευτέρα (21/09), η Πρόεδρος της Ελλάδας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ενόψει της επίσκεψης της, η κ. Σακελλαροπούλου, τόνισε την ανάγκη συντονισμού, μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας με στόχο την διαφύλαξη της κυριαρχίας και των δικαιωμάτων των δύο χωρών στον απόηχο των τουρκικών προκλήσεων.

Η Πρόεδρος της Ελλάδας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, γύρω στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (21/09), ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.

Ταυτόχρονα, ο κ. Αναστασιάδης θα παρασημοφορήσει την κ. Σακελλαροπούλου με το μεγάλο περιδέραιο του τάγματος του Μακαρίου του Γ’.

Ακολούθως, η Πρόεδρος της Ελλάδας θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, ο οποίος θα της παραθέσει γεύμα στην παρουσία του ΠτΔ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (21/09), η κ. Σακελλαροπούλου, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, ενώ θα ακολουθήσει ειδική συνεδρία του σώματος. Πέραν τούτου, θα γίνουν ξεχωριστές συναντήσεις με τους Αρχγούς των κομμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ενόψει της εν λόγω επίσκεψης, η Αστυνομία θα προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Κυπριακό: Πολλές επαφές, λίγη πρόοδος - Η «ανάγνωση» της Κυβέρνησης, το «τετ-α-τετ» Αννίτας-Ολγκίν και το χάσμα που παραμένει

Σε έναν ακόμη κύκλο επαφών χωρίς απτό αποτέλεσμα κινείται το Κυπριακό, με τις συναντήσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, να επιβεβαιώνουν ότι ο διάλογος συνεχίζεται, αλλά το αδιέξοδο παραμένει.

BEST OF TOTHEMAONLINE