ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπήκαν σε διαμέρισμα αλλοδαπού και εντόπισαν πιστοποιητικά γάμων, ελευθερίας και άλλα έγγραφα - Τι διερευνά η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπήκαν σε διαμέρισμα αλλοδαπού και εντόπισαν πιστοποιητικά γάμων, ελευθερίας και άλλα έγγραφα - Τι διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση τέλεσης εικονικών γάμων διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (20/09) μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης διενήργησαν έρευνα σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, ιδιοκτησίας υπηκόου του Πακιστάν.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν διάφορα πιστοποιητικά γάμων αλλοδαπών από διάφορα Δημαρχεία, πιστοποιητικά ελευθερίας, κενά συμβόλαια ενοικιάσεως διαμερισμάτων και χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών.
 
Ο άνδρας συνελήφθη και ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση ενώ έδωσε κάποιους ισχυρισμούς για τα ανευρεθέντα στο διαμέρισμα, οι οποίοι διερευνώνται.
 
Τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με υπόθεση τέλεσης εικονικών γάμων.
 
Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας την Δευτέρα (21/09)  για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.