Τμ. Μετεωρολογίας: Αρχίζει να ‘μυρίζει΄ Φθινόπωρο – Από Τρίτη (22/09) θα δροσίσει

Τμ. Μετεωρολογίας: Αρχίζει να ‘μυρίζει΄ Φθινόπωρο – Από Τρίτη (22/09) θα δροσίσει

Όσοι έχουν απαυδήσει με τις υψηλές θερμοκρασίες, θα αρχίσουν να νοιώθουν πολύ καλύτερα από την Τρίτη (22/09).

Ο Κλεάνθης Νικολαΐδης, Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, μιλώντας τη Δευτέρα (21/09) το πρωί στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ (Πρωινό Δρομολόγιο), αναφέρθηκε στην Φθινοπωρινή Ισημερία, στην οποία εισερχόμαστε.

Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, θα έχει ως αποτέλεσμα τα βράδια να είναι πολύ μεγαλύτερα και άρα να περιορίζεται η ηλιοφάνεια.

Οπόταν, εξήγησε, οι θερμοκρασίες δεν μπορούν να ανέλθουν. Πρόσθεσε πως θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες, ενώ δεν απέκλεισε ενδεχόμενο βροχών και τοπικών καταιγίδων. Αυτό το φαινόμενο θα παρατηρηθεί μέχρι την Πέμπτη (24/09).

Θα αρχίσουμε να νοιώθουμε Φθινόπωρο, με λίγα λόγια.

Ο κ. Νικολαΐδης σχολιάζοντας την κλιματική αλλαγή, έκανε λόγο για σταδιακή κατάργηση των 4 εποχών, και μίλησε για δυο πλέον εποχές…

Επιμέλεια: Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE