Τμ. Μετεωρολογίας: Αρχίζει να ‘μυρίζει΄ Φθινόπωρο – Από Τρίτη (22/09) θα δροσίσει

Τμ. Μετεωρολογίας: Αρχίζει να ‘μυρίζει΄ Φθινόπωρο – Από Τρίτη (22/09) θα δροσίσει

Όσοι έχουν απαυδήσει με τις υψηλές θερμοκρασίες, θα αρχίσουν να νοιώθουν πολύ καλύτερα από την Τρίτη (22/09).

Ο Κλεάνθης Νικολαΐδης, Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, μιλώντας τη Δευτέρα (21/09) το πρωί στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ (Πρωινό Δρομολόγιο), αναφέρθηκε στην Φθινοπωρινή Ισημερία, στην οποία εισερχόμαστε.

Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη, θα έχει ως αποτέλεσμα τα βράδια να είναι πολύ μεγαλύτερα και άρα να περιορίζεται η ηλιοφάνεια.

Οπόταν, εξήγησε, οι θερμοκρασίες δεν μπορούν να ανέλθουν. Πρόσθεσε πως θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες, ενώ δεν απέκλεισε ενδεχόμενο βροχών και τοπικών καταιγίδων. Αυτό το φαινόμενο θα παρατηρηθεί μέχρι την Πέμπτη (24/09).

Θα αρχίσουμε να νοιώθουμε Φθινόπωρο, με λίγα λόγια.

Ο κ. Νικολαΐδης σχολιάζοντας την κλιματική αλλαγή, έκανε λόγο για σταδιακή κατάργηση των 4 εποχών, και μίλησε για δυο πλέον εποχές…

Επιμέλεια: Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE