ΠΑΦΟΣ: Τους έφυγε κατηγορούμενος από το Δικαστήριο – Aνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

ΠΑΦΟΣ: Τους έφυγε κατηγορούμενος από το Δικαστήριο – Aνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Σε κινητοποίησή τέθηκαν οι Αρχές στην Πάφο λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 21/09, όταν 42χρονος Ελληνοκύπριος κρατούμενος κατάφερε να διαφύγει από τους Αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν στο Δικαστήριο για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.  

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ελληνοκύπριος κρατούμενος εντοπίστηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων απέναντι από το Δικαστήριο και επανασυνελήφθη

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρίστος Ανδρέου δήλωσε πως ο αναπληρωτής Αρχηγός της Αστυνομίας έχει δώσει οδηγίες για να ετοιμαστεί έκθεση για το συμβάν και αναμένεται το αποτέλεσμα για να εξακριβωθεί ακριβώς τι έγινε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.