ΠΑΦΟΣ: Τους έφυγε κατηγορούμενος από το Δικαστήριο – Aνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

ΠΑΦΟΣ: Τους έφυγε κατηγορούμενος από το Δικαστήριο – Aνθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Σε κινητοποίησή τέθηκαν οι Αρχές στην Πάφο λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 21/09, όταν 42χρονος Ελληνοκύπριος κρατούμενος κατάφερε να διαφύγει από τους Αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν στο Δικαστήριο για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων.  

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ελληνοκύπριος κρατούμενος εντοπίστηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων απέναντι από το Δικαστήριο και επανασυνελήφθη

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρίστος Ανδρέου δήλωσε πως ο αναπληρωτής Αρχηγός της Αστυνομίας έχει δώσει οδηγίες για να ετοιμαστεί έκθεση για το συμβάν και αναμένεται το αποτέλεσμα για να εξακριβωθεί ακριβώς τι έγινε.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE