ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 20/09 – ΝΟΥΜΕΡΑ

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 20/09 – ΝΟΥΜΕΡΑ

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία του το ‘The Voice’ καθώς σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης παρόλο τον ανταγωνισμό που επικρατεί.

Το επεισόδιο του THE VOICE OF GREECE της Κυριακής 20/09, στην ώρα μετάδοσης του (21:14-24:30) κατέγραψε κατά μέσο όρο κοντά στο 31% στο σύνολο πληθυσμού, ενώ έφτασε μέχρι και το 47.2%.

Το μουσικό σόου παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 196.230 τηλεθεατές.

Εντυπωσιακή η απόδοση του και στο δυναμικό κοινό 18-54 που έφτασε μέχρι 41.4% ενώ στις γυναίκες 18-54 έφτασε μέχρι 46.6%.

THE VOICE OF GREECE: Πρεμιέρα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ | ΣΚΑΪ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE