ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 20/09 – ΝΟΥΜΕΡΑ

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 20/09 – ΝΟΥΜΕΡΑ

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία του το ‘The Voice’ καθώς σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης παρόλο τον ανταγωνισμό που επικρατεί.

Το επεισόδιο του THE VOICE OF GREECE της Κυριακής 20/09, στην ώρα μετάδοσης του (21:14-24:30) κατέγραψε κατά μέσο όρο κοντά στο 31% στο σύνολο πληθυσμού, ενώ έφτασε μέχρι και το 47.2%.

Το μουσικό σόου παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 196.230 τηλεθεατές.

Εντυπωσιακή η απόδοση του και στο δυναμικό κοινό 18-54 που έφτασε μέχρι 41.4% ενώ στις γυναίκες 18-54 έφτασε μέχρι 46.6%.

THE VOICE OF GREECE: Πρεμιέρα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ | ΣΚΑΪ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE