ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 20/09 – ΝΟΥΜΕΡΑ

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 20/09 – ΝΟΥΜΕΡΑ

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία του το ‘The Voice’ καθώς σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης παρόλο τον ανταγωνισμό που επικρατεί.

Το επεισόδιο του THE VOICE OF GREECE της Κυριακής 20/09, στην ώρα μετάδοσης του (21:14-24:30) κατέγραψε κατά μέσο όρο κοντά στο 31% στο σύνολο πληθυσμού, ενώ έφτασε μέχρι και το 47.2%.

Το μουσικό σόου παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 196.230 τηλεθεατές.

Εντυπωσιακή η απόδοση του και στο δυναμικό κοινό 18-54 που έφτασε μέχρι 41.4% ενώ στις γυναίκες 18-54 έφτασε μέχρι 46.6%.

THE VOICE OF GREECE: Πρεμιέρα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ | ΣΚΑΪ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE