ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 20/09 – ΝΟΥΜΕΡΑ

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Τι επέλεξαν οι Κύπριοι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής 20/09 – ΝΟΥΜΕΡΑ

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία του το ‘The Voice’ καθώς σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης παρόλο τον ανταγωνισμό που επικρατεί.

Το επεισόδιο του THE VOICE OF GREECE της Κυριακής 20/09, στην ώρα μετάδοσης του (21:14-24:30) κατέγραψε κατά μέσο όρο κοντά στο 31% στο σύνολο πληθυσμού, ενώ έφτασε μέχρι και το 47.2%.

Το μουσικό σόου παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 196.230 τηλεθεατές.

Εντυπωσιακή η απόδοση του και στο δυναμικό κοινό 18-54 που έφτασε μέχρι 41.4% ενώ στις γυναίκες 18-54 έφτασε μέχρι 46.6%.

THE VOICE OF GREECE: Πρεμιέρα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ | ΣΚΑΪ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE