ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: ‘Δέος, τιμή και ευλογία που βρίσκομαι εδώ μαζί σας κυρία Πρόεδρε’

ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: ‘Δέος, τιμή και ευλογία που βρίσκομαι εδώ μαζί σας κυρία Πρόεδρε’

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη βρέθηκε μαζί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στα Φυλακισμένα Τμήματα για απόδοση τιμών, κατάθεση στεφάνου, τρισάγιο αλλά και ξενάγηση στο χώρο.

Μέσω ανάρτησης της μέσω του λογαριασμού της στο twitter η κυρία Γιολίτη δεν έκρυψε τη συγκίνηση και το δέος γράφοντας τα ακόλουθα: ‘Νοιώθω δέος, τιμή και ευλογία που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, κυρία Πρόεδρε, στο χώρο όπου τα παιδιά της Κύπρου ανέβηκαν στην αγχόνη τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο. Βάδισαν με θάρρος επειδή γνώριζαν πως του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται.’

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE