ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: ‘Δέος, τιμή και ευλογία που βρίσκομαι εδώ μαζί σας κυρία Πρόεδρε’

ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: ‘Δέος, τιμή και ευλογία που βρίσκομαι εδώ μαζί σας κυρία Πρόεδρε’

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη βρέθηκε μαζί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στα Φυλακισμένα Τμήματα για απόδοση τιμών, κατάθεση στεφάνου, τρισάγιο αλλά και ξενάγηση στο χώρο.

Μέσω ανάρτησης της μέσω του λογαριασμού της στο twitter η κυρία Γιολίτη δεν έκρυψε τη συγκίνηση και το δέος γράφοντας τα ακόλουθα: ‘Νοιώθω δέος, τιμή και ευλογία που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, κυρία Πρόεδρε, στο χώρο όπου τα παιδιά της Κύπρου ανέβηκαν στην αγχόνη τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο. Βάδισαν με θάρρος επειδή γνώριζαν πως του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται.’

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE