ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: ‘Δέος, τιμή και ευλογία που βρίσκομαι εδώ μαζί σας κυρία Πρόεδρε’

ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ: ‘Δέος, τιμή και ευλογία που βρίσκομαι εδώ μαζί σας κυρία Πρόεδρε’

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη βρέθηκε μαζί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στα Φυλακισμένα Τμήματα για απόδοση τιμών, κατάθεση στεφάνου, τρισάγιο αλλά και ξενάγηση στο χώρο.

Μέσω ανάρτησης της μέσω του λογαριασμού της στο twitter η κυρία Γιολίτη δεν έκρυψε τη συγκίνηση και το δέος γράφοντας τα ακόλουθα: ‘Νοιώθω δέος, τιμή και ευλογία που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, κυρία Πρόεδρε, στο χώρο όπου τα παιδιά της Κύπρου ανέβηκαν στην αγχόνη τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο. Βάδισαν με θάρρος επειδή γνώριζαν πως του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται.’

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE