Ανακοίνωση Σύνδεσμου Προπονητών Κύπρου για… Νέα Σαλαμίνα

Ανακοίνωση Σύνδεσμου Προπονητών Κύπρου για… Νέα Σαλαμίνα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου…

«Σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που βιώνει η Νέα Σαλαμίνα, μετά την εμφάνιση θετικών κρουσμάτων του COVID-19 στην ομάδα της, ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, επιθυμεί να εκφράσει την αμέριστη στήριξή του τόσο στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο αλλά και στις οικογένειές τους.

Όλος σχεδόν ο πλανήτης, τους τελευταίους μήνες ταλανίζεται από την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, και όπως διαφάνηκε δεν κάνει διακρίσεις ακόμη και στον ποδοσφαιρικό μας κόσμο. Οφείλουμε όλοι μας λοιπόν, να τηρούμε τους κανόνες, προστατεύοντας πρώτα τον εαυτό μας και έπειτα τους γύρω μας, αφού προτεραιότητα είναι η υγεία μας.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών, θέλει να τονίσει ωστόσο για ακόμη μια φορά ότι η σκέψη του βρίσκεται στην ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία θα απέχει για ένα διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους, μέχρις ότου φέρουν όλα καλώς.

Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα μας, είμαστε βέβαιοι ότι το ιστορικό σωματείο της Νέας Σαλαμίνας, θα επιστρέψει ξανά πιο δυνατό και ισχυρό στα γήπεδα της Α’ κατηγορίας».

 

The post Ανακοίνωση Σύνδεσμου Προπονητών Κύπρου για… Νέα Σαλαμίνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE