Εισβάλλει στις “8 Λέξεις” ο Γιάννης Σπαλιάρας – Το Καλωσόρισμα του Ανδρέα Γεωργίου

Εισβάλλει στις “8 Λέξεις” ο Γιάννης Σπαλιάρας – Το Καλωσόρισμα του Ανδρέα Γεωργίου

Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας  γνωστοποίησε πριν από λίγες ημέρες ότι εισβάλλει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “8 λέξεις”.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη  Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πρόκειται να αντικαταστήσει τον Αλέξη Παππά στον ρόλο του δολοπλόκου χαρακτήρα που υποδύεται.

Ωστόσο την αλλαγή θα την δούμε στις οθόνες μας μετά από δύο μήνες.

Ο Ανδρέας Γεωργίου από τη δική , θέλοντας να υποδεχθεί τον Γιάννη Σπαλιάρα στη σειρά, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε, «Welcome Spal…».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE