Εισβάλλει στις “8 Λέξεις” ο Γιάννης Σπαλιάρας – Το Καλωσόρισμα του Ανδρέα Γεωργίου

Εισβάλλει στις “8 Λέξεις” ο Γιάννης Σπαλιάρας – Το Καλωσόρισμα του Ανδρέα Γεωργίου

Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας  γνωστοποίησε πριν από λίγες ημέρες ότι εισβάλλει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “8 λέξεις”.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη  Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πρόκειται να αντικαταστήσει τον Αλέξη Παππά στον ρόλο του δολοπλόκου χαρακτήρα που υποδύεται.

Ωστόσο την αλλαγή θα την δούμε στις οθόνες μας μετά από δύο μήνες.

Ο Ανδρέας Γεωργίου από τη δική , θέλοντας να υποδεχθεί τον Γιάννη Σπαλιάρα στη σειρά, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε, «Welcome Spal…».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE