Εισβάλλει στις “8 Λέξεις” ο Γιάννης Σπαλιάρας – Το Καλωσόρισμα του Ανδρέα Γεωργίου

Εισβάλλει στις “8 Λέξεις” ο Γιάννης Σπαλιάρας – Το Καλωσόρισμα του Ανδρέα Γεωργίου

Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας  γνωστοποίησε πριν από λίγες ημέρες ότι εισβάλλει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “8 λέξεις”.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη  Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πρόκειται να αντικαταστήσει τον Αλέξη Παππά στον ρόλο του δολοπλόκου χαρακτήρα που υποδύεται.

Ωστόσο την αλλαγή θα την δούμε στις οθόνες μας μετά από δύο μήνες.

Ο Ανδρέας Γεωργίου από τη δική , θέλοντας να υποδεχθεί τον Γιάννη Σπαλιάρα στη σειρά, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε, «Welcome Spal…».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE