Την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν οι ΥΠΑΜ Κύπρου-Γαλλίας

Την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν οι ΥΠΑΜ Κύπρου-Γαλλίας

Ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης είχε την Τρίτη 22/09, τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, Florence Parly.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Άμυνας στα κοινωνικά δίκτυα, οι δύο Υπουργοί συζήτησαν εκτενώς την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας οι οποίες συνεχίζονται εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.

H κ. Parly επιβεβαίωσε την έμπρακτη στήριξη της Γαλλίας και την πρόθεση της χώρας της για συνεχή ναυτική παρουσία στην περιοχή αλλά και την ανάγκη για ενότητα και αλληλεγγύη εντός της ΕΕ για αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE