Την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν οι ΥΠΑΜ Κύπρου-Γαλλίας

Την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν οι ΥΠΑΜ Κύπρου-Γαλλίας

Ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης είχε την Τρίτη 22/09, τηλεφωνική επικοινωνία με την Υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, Florence Parly.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Άμυνας στα κοινωνικά δίκτυα, οι δύο Υπουργοί συζήτησαν εκτενώς την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας οι οποίες συνεχίζονται εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.

H κ. Parly επιβεβαίωσε την έμπρακτη στήριξη της Γαλλίας και την πρόθεση της χώρας της για συνεχή ναυτική παρουσία στην περιοχή αλλά και την ανάγκη για ενότητα και αλληλεγγύη εντός της ΕΕ για αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE