Τερματίζεται η λειτουργία του Κέντρου Τηλε – εξυπηρέτησης για τη Δημόσια Υπηρεσία

Τερματίζεται η λειτουργία του Κέντρου Τηλε – εξυπηρέτησης για τη Δημόσια Υπηρεσία

Τερματίζεται την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 η λειτουργία  του Κέντρου Τηλε – εξυπηρέτησης (1434) για τη Δημόσια Υπηρεσία αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις 24/9/2020, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τους τηλεφωνικούς αριθμούς των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη  (ΚΕΠ) ανά το παγκύπριο, για να εξυπηρετείται (επικουρικά των μητρικών υπηρεσιών), για τις υπηρεσίες που τα ΚΕΠ παρέχουν σε σχέση αποκλειστικά με γενικής φύσης πληροφόρηση (αναφορικά με τις διαδικασίες, προϋποθέσεις, δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζονται κτλ).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE