Τερματίζεται η λειτουργία του Κέντρου Τηλε – εξυπηρέτησης για τη Δημόσια Υπηρεσία

Τερματίζεται η λειτουργία του Κέντρου Τηλε – εξυπηρέτησης για τη Δημόσια Υπηρεσία

Τερματίζεται την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 η λειτουργία  του Κέντρου Τηλε – εξυπηρέτησης (1434) για τη Δημόσια Υπηρεσία αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τις 24/9/2020, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τους τηλεφωνικούς αριθμούς των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη  (ΚΕΠ) ανά το παγκύπριο, για να εξυπηρετείται (επικουρικά των μητρικών υπηρεσιών), για τις υπηρεσίες που τα ΚΕΠ παρέχουν σε σχέση αποκλειστικά με γενικής φύσης πληροφόρηση (αναφορικά με τις διαδικασίες, προϋποθέσεις, δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζονται κτλ).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση της Κυβέρνησης για λειτουργία Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου στη Μουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στην Ινδία, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE