Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.
thm.jpg)
Όπως αναφέρεται, η γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση απηύθυνε έκκληση ενότητας στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων πριν από την έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ.
«Χρειάζεται να σταλεί σήμα ότι η ΕΕ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας ομιλεί με μια φωνή έναντι κεντρικών δρώντων», δήλωσε ο Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μίκαελ Ροτ, στο περιθώριο προπαρασκευαστικής συνάντησης στις Βρυξέλλες.
Όσον αφορά στις σχέσεις με την Κίνα και την Τουρκία, η ενότητα είναι ένα «πολύ, πολύ σημαντικό μήνυμα», πρόσθεσε.
Η ΕΕ το τελευταίο διάστημα -επισημαίνεται- δεν κατάφερε πολλές φορές να εμφανιστεί ενωμένη στην εξωτερική πολιτική.
Έτσι, η Κύπρος μπλοκάρει τις σχεδιαζόμενες κυρώσεις για τους υποστηρικτές του Λευκορώσου Προέδρου, Λουκασένκο. Η Κύπρος θέλει να περάσει την επιβολή και νέων κυρώσεων της ΕΕ στην Τουρκία λόγω των ερευνών της για φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




