Τζεντιλόνι προς ΥΠΟΙΚ: να συνεχιστεί η δημοσιονομική στήριξη της οικονομίας και το 2021

Τζεντιλόνι προς ΥΠΟΙΚ: να συνεχιστεί η δημοσιονομική στήριξη της οικονομίας και το 2021

Επιστολές στους Υπουργούς Οικονομικών των Κρατών Μελών απέστειλε ο Επίτροπος αρμόδιος για τα οικονομικά Πάολο Τζεντιλόνι, προτρέποντάς τους να διατηρήσουν τη δημοσιογραφική στήριξη της οικονομίας και για το 2021.

Ο Επίτροπος εξηγεί στους Υπουργούς ότι η Κομισιόν φέτος θα αποτιμήσει μόνο την ποιότητα των μέτρων στήριξης και θα την λάβει υπόψη της κατά την αξιολόγηση των προσχεδίων των εθνικών προϋπολογισμών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.