Τηλεφωνική επικοινωνία Κύπριου ΥΠΕΞ με τους ομολόγους του της Σλοβακίας και της Ιρλανδίας

Τηλεφωνική επικοινωνία Κύπριου ΥΠΕΞ με τους ομολόγους του της Σλοβακίας και της Ιρλανδίας

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης είχε την Τρίτη (22/9)το απόγευμα χωριστές τηλεφωνικές συνομιλίες με τους ομολόγους του της Σλοβακίας και της Ιρλανδίας, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.  


«Καλές συζητήσεις σε χωριστές τηλεφωνικές συνομιλίες σήμερα το απόγευμα μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου Γιώργου Χριστοδουλίδη και των ομολόγων του από την Σλοβακία Ιβάν Κόρτσοκ και την Ιρλανδία Σάιμον Κόβενι, αντίστοιχα, μετά τις διεργασίες στο χθεσινό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων», αναφέρεται στην ανάρτηση του ΥΠΕΞ.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE