ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός σε λεωφορείο γνωστής εταιρείας - 'Βρισκόταν σταθμευμένο...'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός σε λεωφορείο γνωστής εταιρείας - 'Βρισκόταν σταθμευμένο...'

Κακόβουλη φωτιά έχει τεθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης σε λεωφορείο της εταιρείας ΕΜΕΛ στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, λήφθηκε πληροφορία ότι στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, τέθηκε φωτιά σε σταθμευμένο λεωφορείο.

Το λεωφορείο βρισκόταν σε ανοιχτό οικόπεδο στην Μέσα Γειτονιά και όπως πληροφορούμαστε, οφείλεται σε εμπρησμό.

Το όχημα κάηκε ολοσχερώς. Από την φωτιά δεν επηρεάστηκε κάποιο παρακείμενο όχημα ή οικία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού περιφρουρεί την περιοχή και συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE