ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέος σοβαρός τραυματισμός 20χρονου - Οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέος σοβαρός τραυματισμός 20χρονου - Οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε χθες Τρίτη (22/09) βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 20χρονος μοτοσικλετιστής.

Ο 20χρονος, ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα, η οποία αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν κλοπιμαία με σχετική καταγγελία από τις 17/09/2020 σε περιοχή της Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε πεζοδρόμιο και να ανατραπεί στην άσφαλτο.

Ο 20χρονος, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την Άγκυρα στη Λευκωσία: Ο Έρχιουρμάν, ο Ερντογάν και το αδιέξοδο του Κυπριακού

Από την Άγκυρα στη Λευκωσία: Ο Έρχιουρμάν, ο Ερντογάν και το αδιέξοδο του Κυπριακού

Ο Τουφάν Ερχιουρμάν πήγε στην Άγκυρα, πήρε γραμμή και επιστρέφει στη Λευκωσία ως εκπρόσωπος του Ερντογάν, όχι ως Τουρκοκύπριος ηγέτης. Το ερώτημα πλέον είναι τι θα πράξει ο Νίκος Χριστοδουλίδης μπροστά σε αυτή τη νέα πρόκληση.