ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεα πληροφορία για το θετικό κρούσμα στον Εθνικό

Νεα πληροφορία για το θετικό κρούσμα στον Εθνικό

Δεν αδιαφόρησε ο Εθνικός Άχνας για τον παίκτη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, υποστηρίζει πηγή που είναι στα… ενδότερα της προσφυγικής ομάδας.

Δείτε επίσης: Mε ΔΙΚΗ του πρωτοβουλία έκανε ΤΕΣΤ ο παίχτης του Εθνικού

Μετά την δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ του ThemaSports, ότι ο παίκτης του Εθνικού που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό έκανε την εξέταση με δική του πρωτοβουλία, πηγή από τα ενδότερα της προσφυγικής ομάδας επικοινώνησε με την σελίδα μας.

Όπως μας ανέφερε από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του Εθνικού αντιμετώπισε το θέμα με σοβαρότητα και δεν αδιαφόρησε για τον παίκτη.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας αναφέραμε ότι ο ποδοσφαιριστής πήγε με δική του πρωτοβουλία για τεστ κορωνοϊού και τελικά βρέθηκε θετικός. Πλέον στον Εθνικό είναι σε αναμονή για τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν όλοι στην ομάδα.

The post Νεα πληροφορία για το θετικό κρούσμα στον Εθνικό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top