ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΙΑΓΚΟ: «Το βλέπω σαν θαύμα του Θεού» – Η άποψη του για το κυπριακό ποδόσφαιρο

ΤΙΑΓΚΟ: «Το βλέπω σαν θαύμα του Θεού» – Η άποψη του για το κυπριακό ποδόσφαιρο

Σε δηλώσεις του στην globoesporte (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο Βραζιλιάνος άσος της Ομόνοιας, Τιάγκο αναφέρθηκε στη φετινή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, τις εμπειρίες του αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Τι είπε:

Για την απόφαση του να πάει στην Ομόνοια και το Τσάμπιονς Λιγκ: «Με το που ήρθα στην Ομόνοια άρχισα να ονειρεύομαι περισσότερο και να έχω πίστη ότι θα παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί πήγα σε μια μεγάλη ομάδα. Όταν παίζεις για μια μεγάλη ομάδα, οι πιθανότητές σου αυξάνονται. Ήταν δύσκολο, αλλά το όνειρο ήταν εκεί, περιμένοντας το χρόνο του Θεού. Στα 33 μου, παίζοντας σε αυτή τη διοργάνωση όπου όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να παίξουν, το βλέπω σαν θαύμα του Θεού στη ζωή μου, έτσι τώρα πρέπει να το απολαύσω και να αξιοποιήσω στο έπακρο αυτή την ευκαιρία που μου δίνει ο Θεός».

Για την ζωή στην Κύπρο: «Αυτή η εμπειρία είναι υπέροχη, να είμαι σε θέση να απολαύσω αυτά τα παιχνίδια με τη γυναίκα μου και την κόρη μας, την οικογένειά μου, όπου ο καθένας έχει ένα ποσοστό επιτυχίας σε αυτό, ο καθένας με βοήθησε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έτσι ώστε σήμερα να μπορώ να τους πάρω μαζί μου σε αυτά τα παιχνίδια. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος, απλά ευχαριστώ το Θεό».

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Είμαι στην Κύπρο τέσσερις σερί σεζόν. Το ποδόσφαιρο εδώ δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, στην αρχή οι Βραζιλιάνοι δυσκολεύονται, γιατί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας εδώ κάνει πολλή ζέστη. Ακόμα κι αν στη Βραζιλία είναι ζέστη, εδώ το καλοκαίρι είναι πολύ πιο θερμά. Τώρα οι συλλογοι εδώ παίρνουν και άλλους ευρωπαίους παίκτες, το επίπεδο του πρωταθλήματος γίνεται πολύ καλό. Αλλά για μένα το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι αυτό που βρίσκεται πίσω από την Premier League, το επίπεδο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου είναι πολύ ισχυρό, έχει πολύ καλούς παίκτες».

The post ΤΙΑΓΚΟ: «Το βλέπω σαν θαύμα του Θεού» – Η άποψη του για το κυπριακό ποδόσφαιρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της φτάνει στο τέλος της και ότι θα ενημερώσει τις επόμενες τον Αντόνιο Γκουτέρες για τις επαφές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top