Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού – #BeActive 2020

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού – #BeActive 2020

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου έχει και φέτος «ενεργό» συμμετοχή με ένα ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων που έχει ετοιμάσει στα πλαίσια της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η εν λόγω εβδομάδα, αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική εκστρατεία στην Ευρώπη και έχει στόχο να ενισχύσει το μήνυμα της ενεργοποίησης των πολιτών για ένταξη της άσκησης στην καθημερινότητά τους, για μια πιο υγιή και καλή ζωή.

Η φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι αλλιώτικη από τις προηγούμενες, λόγω και της ιδιαίτερης κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού. Παρόλα αυτά, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας από τις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με τον Covid-19 έχει διοργανώσει διάφορες δράσεις σε όλες τις επαρχίες.

Ποδηλασία, πεζοπορία, αγώνας καλαθόσφαιρας, παιχνίδι προσανατολισμού, πιλάτες και διαδικτυακό hatha yoga είναι μερικές από τις #BeActive δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Εθνικός Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν για το ευρύ κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου στον εξής σύνδεσμο: https://onek.org.cy/beactive2020/

The post Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού – #BeActive 2020 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Υπόθεση πολιτογραφήσεων: Όσα κατέθεσαν στην δίκη οι δύο μάρτυρες - Συνεχίζεται και αύριο η διαδικασία

Με την εξέταση δύο μαρτύρων συνεχίστηκε τη Δευτέρα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που ξεκίνησε με αφορμή ρεπορτάζ του δικτύου Αλ Τζαζίρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE