Εθελοντές μάζεψαν σε μισή ώρα 55 κιλά σκουπίδια σε παραλία στη Λεμεσό

Εθελοντές μάζεψαν σε μισή ώρα 55 κιλά σκουπίδια σε παραλία στη Λεμεσό

Πάνω από 100 εθελοντές μάζεψαν σε μισή ώρα 55 κιλά σκουπίδια κατά τη διάρκεια καθαρισμού στην Ακτή Ολυμπίων Β, γνωστής ως Θαλασσοκόριτσο, στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της CYMEPA, ο καθαρισμός διοργανώθηκε από την ΜΚΟ και την Aντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας.

Όπως αναφέρεται η εκδήλωση διετέλεσε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Κλέλιας Βασιλείου με την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού.

«Οι πέραν των 100 εθελοντών μάζεψαν σε μισή ώρα 55 κιλά σκουπίδια», προστίθεται.

Συμμετείχαν τα Μέλη της CYMEPA και τα Οργανωμένα Σύνολα: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΚΝΕ), WISTA Cyprus, YOUNGSHIP Cyprus, CMMI,ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, DP WORLD LIMASSOL, ΑΚΤΗ και ΕΝΑΛΙΑ ΦΥΣΙΣ, ISLAND OIL, MY ESMERALDA CREW και άλλοι.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE