ΛΑΡΝΑΚΑ: 53χρονος οδηγούσε μεθυσμένος - Μπλεξίματα με όσα εντοπίστηκαν στο όχημα του

ΛΑΡΝΑΚΑ: 53χρονος οδηγούσε μεθυσμένος - Μπλεξίματα με όσα εντοπίστηκαν στο όχημα του

Υπό κράτηση τέθηκε 53χρονος μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε δρόμο στη Λάρνακα.

Μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λάρνακας ανέκοψαν γύρω στις 10.45 το βράδυ της Τετάρτης (24/09) για έλεγχο σε δρόμο στη Λάρνακα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος έχοντας ως συνεπιβάτιδα 43χρονη.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Τροχαίας όπου διενήργησαν προκαταρτικό έλεγχο αλκοτέστ στον 53χρονο με ένδειξη 73μg, ενώ στον τελικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 92μg.

Επίσης, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου μια μεταλλική σωλήνα μήκους 84 εκατοστών και δύο μαχαίρια με λεπίδα 12 εκατοστών και 15 εκατοστών.

Ο 53χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE