ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

Γύρω στις 11.30 το πρωί την Τετάρτης 23/9 ενώ νεαρός εργάτης προσπαθούσε να τοποθετήσει ογκόλιθο σε ειδική πλατφόρμα σε εργοστάσιο κοπής πέτρας όπου εργάζεται στην επαρχία Λεμεσού, μέρος του βράχου αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού.  

Αυτός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εισήχθη στο χειρουργείο αφού έφερε πολλαπλά κατάγματα λεκάνης και είναι πολυτραυματίας. 

Κρατείται για νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης με την κατάσταση του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως κρίσιμη. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE