ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

Γύρω στις 11.30 το πρωί την Τετάρτης 23/9 ενώ νεαρός εργάτης προσπαθούσε να τοποθετήσει ογκόλιθο σε ειδική πλατφόρμα σε εργοστάσιο κοπής πέτρας όπου εργάζεται στην επαρχία Λεμεσού, μέρος του βράχου αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού.  

Αυτός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εισήχθη στο χειρουργείο αφού έφερε πολλαπλά κατάγματα λεκάνης και είναι πολυτραυματίας. 

Κρατείται για νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης με την κατάσταση του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως κρίσιμη. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE