ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

Γύρω στις 11.30 το πρωί την Τετάρτης 23/9 ενώ νεαρός εργάτης προσπαθούσε να τοποθετήσει ογκόλιθο σε ειδική πλατφόρμα σε εργοστάσιο κοπής πέτρας όπου εργάζεται στην επαρχία Λεμεσού, μέρος του βράχου αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού.  

Αυτός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εισήχθη στο χειρουργείο αφού έφερε πολλαπλά κατάγματα λεκάνης και είναι πολυτραυματίας. 

Κρατείται για νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης με την κατάσταση του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως κρίσιμη. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE