ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

Γύρω στις 11.30 το πρωί την Τετάρτης 23/9 ενώ νεαρός εργάτης προσπαθούσε να τοποθετήσει ογκόλιθο σε ειδική πλατφόρμα σε εργοστάσιο κοπής πέτρας όπου εργάζεται στην επαρχία Λεμεσού, μέρος του βράχου αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού.  

Αυτός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εισήχθη στο χειρουργείο αφού έφερε πολλαπλά κατάγματα λεκάνης και είναι πολυτραυματίας. 

Κρατείται για νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης με την κατάσταση του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως κρίσιμη. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE