ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Κρίσιμα στην εντατική νεαρός- Αποκολλήθηκε μέρος βράχου

Γύρω στις 11.30 το πρωί την Τετάρτης 23/9 ενώ νεαρός εργάτης προσπαθούσε να τοποθετήσει ογκόλιθο σε ειδική πλατφόρμα σε εργοστάσιο κοπής πέτρας όπου εργάζεται στην επαρχία Λεμεσού, μέρος του βράχου αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού.  

Αυτός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εισήχθη στο χειρουργείο αφού έφερε πολλαπλά κατάγματα λεκάνης και είναι πολυτραυματίας. 

Κρατείται για νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης με την κατάσταση του να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως κρίσιμη. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE