ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνοείται 17χρονος- Έκκληση για πληροφορίες από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνοείται 17χρονος- Έκκληση για πληροφορίες από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τον χώρο διαμονής του, στην Λάρνακα, από τις 5 το απόγευμα, της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου 2020,  ο Amadou Oury Bah, 17 ετών, από την Γουινέα.

O 17χρονος περιγράφεται, ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ περίπου. Έχει κοντά μαύρα μαλλιά, ξυρισμένα στο πλάι και μαύρα μάτια. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE