ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνοείται 17χρονος- Έκκληση για πληροφορίες από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνοείται 17χρονος- Έκκληση για πληροφορίες από την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τον χώρο διαμονής του, στην Λάρνακα, από τις 5 το απόγευμα, της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου 2020,  ο Amadou Oury Bah, 17 ετών, από την Γουινέα.

O 17χρονος περιγράφεται, ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ περίπου. Έχει κοντά μαύρα μαλλιά, ξυρισμένα στο πλάι και μαύρα μάτια. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE